“ILIRI ËSHTË MË I DOBËT PËRBALLË…”/ Arjola flet me banorët – AlpeGossip
“ILIRI ËSHTË MË I DOBËT PËRBALLË…”/ Arjola flet me banorët

“ILIRI ËSHTË MË I DOBËT PËRBALLË…”/ Arjola flet me banorët

Në një bisedë me Ilirin dhe Monikën,Arjola ka folur për Einxhel dhe Donaldin duke thënë se Iliri ka qenë më i dobët përballë tyre kur ata e sulmonin.

“Iliri është më i dobët përballë të dyve kur ata e sulmonin”,tha Arjola.

“Menduan ata po e forcuan më shumë”,u shpreh Monika.