IN MY FEELINGS/ Do të shkriheni së qeshuri si po e ironizojnë njerëzit Drake… (VIDEO) – AlpeGossip
IN MY FEELINGS/ Do të shkriheni së qeshuri si po e ironizojnë njerëzit Drake… (VIDEO)

IN MY FEELINGS/ Do të shkriheni së qeshuri si po e ironizojnë njerëzit Drake… (VIDEO)

Nëse jeni përdorues të Instagramit me shumë mundësi ju ka rënë në sy #inmyfeelingschallenge. Njerëzit anë e mbanë nëpër botë po dalin nga makinat kur këto të fundit janë duke ecur për të realizuar kështu kërcimin e këngës “In my feelings” të Drake.

Ama si çdo sfidë internet, edhe kjo nuk është marrë edhe aq seriozisht nga disa përdorues të mediave sociale, që së fundmi kanë përdorur lloj- lloj mënyrash për t’u tallur me sfidën në fjalë.

Në këtë video sfidën po e realizon një qenush. A nuk duket shumë i impenjuar për ta bërë mirë?

 

Ndërsa në këtë rastin tjetër pjesë e sfidës është bërë një deve. E gjora nuk ja ka fare idenë se ç’po bëhet me imazhin e saj…

Edhe kjo lopë duket se nuk e ka marrë vesh ende, që së fundmi është kthyer në sensacion të mediave sociale.

Mjafton të kërkoni në Instagram #inmyfeelingschallenge dhe keni për të parë që do t’ju dalin me mijëra video si këto. Kështu do të eni material për të qeshur deri nesër.