“JAM NJË HAKMARRËSE GJAKFTOHTË”/ Fjoralba Ponati flet hapur: Ta nxjerr qumështin e nënës përhundësh (FOTOT) – AlpeGossip
“JAM NJË HAKMARRËSE GJAKFTOHTË”/ Fjoralba Ponati flet hapur: Ta nxjerr qumështin e nënës përhundësh (FOTOT)

“JAM NJË HAKMARRËSE GJAKFTOHTË”/ Fjoralba Ponati flet hapur: Ta nxjerr qumështin e nënës përhundësh (FOTOT)

Moderatorja është shumë e dashur për publikun, Fjoralba Ponari po tregohet shumë aktive në rrjete shoqërore përhapur ditëve të karantinës. Ajo më në fund ka një mundësi për të fituar më shumë mundësi për të siguruar atë dhe të fundmi ka realizuar një mini-intervistë në Instastory.

Moderatorja ju sqaron më shumë pyetje nga më të ndryshmet, ku ka zbuluar dhe detaje për të gjetur rreth vetes. Një ndërhyrje të mjaftueshme ka kërkuar të dijë anët negativisht në Fjoralbës në karakter dhe ajo nuk ka dashuri për ndihmë. Fjoralba ka përcaktuar se është “hakmarrëse gjakftohtë” dhe mbajtja e dëshmitarëve të keq në shërbimin e dëshiruar të paguajë.

“Unë mendoj se s’ka mund të jesh ashtu e mirë. Të lutem më trego për të keqen që të balancon”, është shprehur në të njëjtën kohë. “Jam një hakmarrëse gjakftohë! Mos më bëfsh keq në këtë qëndrim, se do të tregojë qumështin e nënës për hundësh, me qetësi më të madhe”, Moderatorja e Shkruaj dhe më siguri ka habitur shumë nga të tjerët e saj.