Janë ndarë…? Danjeli sapo shtoi dyshimet me veprimin e tij – AlpeGossip
Janë ndarë…? Danjeli sapo shtoi dyshimet me veprimin e tij

Janë ndarë…? Danjeli sapo shtoi dyshimet me veprimin e tij

Menduat se çifti fitues i Big Brother 9 nuk i kanë punët mirë dhe deri diku mund të keni të drejtë.
Danjeli dhe Fotinia janë gjithmonë e më të distancuar nga njëri-tjetri dhe njëkohësisht nga rrjetet sociale. Nëse Fotinia bën ndonjë postim në Insta kujdeset që të shfaqet vetëm ajo, qeni i saj apo pamja në horizont. Danjeli në asnjë cep!

Ndërkohë bashkëshori i saj, Danjeli ka bërë një postim ku duket shumë mendueshëm dhe sigurisht Fotinia nuk ishte në të.

Tashmë nuk dihet nëse Danjeli dhe Fotinia nuk janë më bashkë. Edhe pse fjalë kanë qarkulluar, ata i kanë mohuar me gjysmë zëri. Aq më tepër këto postimet i shtojnë edhe më tepër dyshimet.