JAVA E MODËS NË LONDËR MBAROI/ Ja fustanet veshjet më të mira për sezonin 2019 (FOTO) - AlpeGossip
JAVA E MODËS NË LONDËR MBAROI/ Ja fustanet veshjet më të mira për sezonin 2019 (FOTO)

JAVA E MODËS NË LONDËR MBAROI/ Ja fustanet veshjet më të mira për sezonin 2019 (FOTO)

Dizajnerët në Javën e Modës në Londër asnjëherë nuk u trembën nga drama duke na paraqitur tendenca që nuk i kishsim imagjinuar ndonjëherë.

Christopher Kane na dha “dresses prom 80″që na bëjnë të duan të kthehen në shkollë të mesme dhe J.W. Anderson tregon se është mjeshtër i zhvendosjes së formës dhe ky është vetëm fillimi.

Në javën e  modës dominuan  ngjyra dhe prerje dinamike  ku disa prej tyre ishin në tendencat e 2018.

N e ju njohim me disa nga veshjet më të mira që ranë në sy nga java e  modës në Londër.