Këngëtarët shqiptarë që janë ngjitur të paktën një herë në skenë me fëmijët e tyre dhe ngritën në këmbë publikun (FOTO) – AlpeGossip
Këngëtarët shqiptarë që janë ngjitur të paktën një herë në skenë me fëmijët e tyre dhe ngritën në këmbë publikun (FOTO)

Këngëtarët shqiptarë që janë ngjitur të paktën një herë në skenë me fëmijët e tyre dhe ngritën në këmbë publikun (FOTO)

Jemi mësuar t’i shohim prej vitesh në skenë duke performuar dhe dhuruar emocione pa fund me zërin dhe talentin e tyre.

Disa prej artistëve shqiptarë, edhe pse të pakët në numër, janë ngjitur të paktën një herë në skenë me fëmijët e tyre duke dhuruar dyfishin e emocioneve për publikun por edhe për vetë ata.

Më poshtë po ju sjellim disa nga këngëtarët shqiptarë që kanë performuar të paktën një herë me fëmijët e tyre.

Albërie dhe Anxhelina Hadërgjonaj

Stefi dhe Maria Prifti

Aurela Gaçe dhe Grace

Ardit dhe Anna Gjebrea

Robert dhe Gala Dragoti