“KËTU ME ZOR S’TË KAP KUSH”/ Tea-Luizit: Nuk më pëlqen kur mundohesh të bësh xheloze Kiarën… – AlpeGossip
“KËTU ME ZOR S’TË KAP KUSH”/ Tea-Luizit: Nuk më pëlqen kur mundohesh të bësh xheloze Kiarën…

“KËTU ME ZOR S’TË KAP KUSH”/ Tea-Luizit: Nuk më pëlqen kur mundohesh të bësh xheloze Kiarën…

“Nuk më pëlqen kur mundohesh të bësh xheloze Kiarën me mua”. Kështu i tha Tea Trifoni Luiz Ejllit, gjatë darkës së tyre mbrëmjen e djeshme. Këngëtari i njohur menjëherë i tha ‘nuk kam me kë ta bëj tjetër’.

Pjesë nga biseda

Tea: Nuk më pëlqen kur mundohesh të bësh xheloze Kiarën me mua, fare

Luizi: Nuk kam me kë e bëj tjetër

Tea: Mos e bëj më të lutem

Luizi: Ç’punë ke ti moj? Unë nuk të përfshij, nuk të them hajde

Tea: Ti më përfshin mua

Luizi: Nuk të them hajde

Tea: Në momentin që më përfshin mua, fillon dhe Kiara të më kthehet

Luizi: Po qëllimi ky është, pse mos ta bëj xheloze? Mua më pëlqen kur e shoh xheloze, për Zotin

Tea: Do ta bëj rëndshëm situatën pastaj

Luizi: Do ta bësh ti? Punë për ty moj

Tea: Nuk do të pëlqejë

Luizi: Për aq kohë këtu me zor s’të kap kush, s’të bën njeri gjë, jam krejt i lire

Tea: Ke frikë se mos ta jap me zor

Luizi: Nuk e kam tek ajo, Kiara e kupton