Këtyre 5 produkte që i vini çdo ditë në lëkurën tuaj, dermatologët u kanë “vënë vizën” – AlpeGossip
Këtyre 5 produkte që i vini çdo ditë në lëkurën tuaj, dermatologët u kanë “vënë vizën”

Këtyre 5 produkte që i vini çdo ditë në lëkurën tuaj, dermatologët u kanë “vënë vizën”

Kudesi për lëkurën është mjaft i rëndësishëm dhe të gjitha vajzat mundohen që të zgjedhin më të mirat e mundshme, por varet edhe sipas kushteve që kanë. Janë 5 prej tyre, të cilat dermatologët nuk ua këshillojnë për shkak të efekteve negative që kanë.

1.Locion i duarve. Me siguri e keni vënë re edhe vetë se pas çdo larje duart tuaja bëhen më të thata. Zëvendësojeni atë me kremin e duarve.

2.Maskat e fytyrës me qymyr. U bënë virale, sidomos maska e zezë për pikat e zeza të fytyrës, por nuk janë të këshillueshme. Më mirë ushqejeni lëkurën tuaj me një maskë me përbërje balte.

3.Spraji i plazhit. Hiqeni atë nga çanta juaj, vendosi më mirë një krem mbrojtës.

4.Vaji i plazhit për nxirje. Sërish këshillohet një krem mbrojtës, dhe që ju lejon të merrni ngjyrë në mënyrë të natyrshme.

5.Vaji i kokosit. Është folur dhe stërfolur për efektet e tij të mira në lëkurë, por ja që dermatologët, nuk ua këshillojnë. Mund të rrisë yndyrën e lëkurës tuaj, dhe t’ju zhillohen puçra.