“Kur isha e vogël më thoshin llapushe”. Fëmija e pyet Alketën: Po ku i ke? – AlpeGossip
“Kur isha e vogël më thoshin llapushe”. Fëmija e pyet Alketën: Po ku i ke?

“Kur isha e vogël më thoshin llapushe”. Fëmija e pyet Alketën: Po ku i ke?

Programi “Në Kurthin e Piter Panit” nisi me një mesazh të fuqishëm ndaj bullizmit. Duke pyetur fëmijët, Alketa tregoi se edhe atë e sulmonin shumë kur ishte e vogël.

“Mua më sulmonin shumë kur isha e vogël. Më thoshin për shembull llapushe”, tha Alketa dhe një prej fëmijëve e pyet: “Po ku i ke?”

“Epo kam pasur fytyrë më të hollë në atë kohë”, tha Alketa e cila sot i ka me të vërtetë të puthitur pas kokës veshët.