Lali Eri kap MAT Arditin dhe bashkëshorten e tij. Shikoni si bëhen ata kur këndon Ana (FOTO) – AlpeGossip
Lali Eri kap MAT Arditin dhe bashkëshorten e tij. Shikoni si bëhen ata kur këndon Ana (FOTO)

Lali Eri kap MAT Arditin dhe bashkëshorten e tij. Shikoni si bëhen ata kur këndon Ana (FOTO)

Nuk është hera e parë dhe s`do jetë as e fundit që Anna Gjebrea këndon. E ka treguar se e ka me qejf të këndojë, se këndon bukur dhe duket se do ta ndjekë këtë rrugë. Këndoi edhe me babin në skenën e “Këngës Magjike” po ja që çdo performancë e saj i emocionon Anilën dhe Arditin. Në një aktivitet të organizuar nga bashkia e kryeqytetit në Amteatrin e Tiranës me fëmijët e shkollave 9-vjeçare, në skenë u ngjit edhe Anna.

Anila dhe Arditi janë fotografuar teksa vajza këndonte dhe shikojani mimikat. Janë të dy gati për të qarë. Dhe kjo pamje do jetë në çdo rast kur të jetë spektatorë të së bijës.