Mariza Ikonomi: Kam parë atë filmin “A Star is Born” dhe më ka mbetur mendja tek Bradley Cooper. Dua Bradley Cooper, do mbetem pa martuar më duket.

Rudina Dembacaj: Me kë do doje të bëje duet nga këngëtarët e huaj?

Mariza Ikonomi: Me Bradley Cooper. Ai këndon, i bie kitarës. Lady Gaga më ka pëlqyer gjithmonë, edhe në filmin e fundit.