“MË KANË LËNDUAR FJALËT…”/ Mevlani i kërkon “falje”, Melisa i hidhet në qafë: Është vajza që… – AlpeGossip
“MË KANË LËNDUAR FJALËT…”/ Mevlani i kërkon “falje”, Melisa i hidhet në qafë: Është vajza që…

“MË KANË LËNDUAR FJALËT…”/ Mevlani i kërkon “falje”, Melisa i hidhet në qafë: Është vajza që…

Debati mes Melisës dhe Mevlanit vijoi edhe puntatën e sotme të Për’Puthen.

Mevlani e akuzon prej ditësh se Melisa është gënjeshtare, ndërsa në fund ka theksuar se është e vetmja nga vajzat që nuk doja ta hidhte poshtë. Këto fjalë të Mevlanit e kanë zbutur Melisën e cila ka lënë vendin dhe i është hedhur në qafë atij. Me këtë veprim është zbutur dhe tension ii krijuar prej ditësh mes tyre.

“Më kanë lënduar fjalët e Mevlanit”, tha Melisa.

“Mjaft jam lënduar. Nuk jam i qartë, është bërë si puna e kohës këtu. Është vajza që nuk do e kisha hedhur poshtë dhe nuk e hedh këtu”, tha ai.