“ME SHOKUN E NGUSHTË”/ Rezarta Shkurta publikon “videon e ëmbël” e Ermalit dhe Herës – AlpeGossip
“ME SHOKUN E NGUSHTË”/ Rezarta Shkurta publikon “videon e ëmbël” e Ermalit dhe Herës

“ME SHOKUN E NGUSHTË”/ Rezarta Shkurta publikon “videon e ëmbël” e Ermalit dhe Herës