“MERRNI ÇMIMIN E Q***NI”/ Komediani tall aktorët në “Golden Globes” – AlpeGossip
“MERRNI ÇMIMIN E Q***NI”/ Komediani tall aktorët në “Golden Globes”

“MERRNI ÇMIMIN E Q***NI”/ Komediani tall aktorët në “Golden Globes”

Moderatori i ‘Golden Globes’, Ricky Gervais, u tall keqazi me aktorët e Hollivudit gjatë monologut të tij të parë të shfaqjes vjetore të çmimeve, duke bërë batuta e duke u thënë që të mos japin opinione politike.

Komediani britanik ironizoi aktorët e Hollivudit duke thënë se ata kalonin më pak kohë në shkollë se Greta Thunberg.

“Ju nuk dini asgjë për botën e vërtetë. Shumica prej jush kalon më pak kohë në shkollë sesa Greta Thunberg. 

Nëse fitoni sonte, pranoni çmimin tuaj të vogël, falënderoni agjentin tuaj dhe Perëndinë dhe q***ni. 

Askush nuk interesohet për pikëpamjet tuaja përr politikën ose kulturën”, tha Gervais.