Motoja që vajza 26 vjeçare në karrige me rrota ka për jetën duhet të jetë për të gjithë ne! – AlpeGossip
Motoja që vajza 26 vjeçare në karrige me rrota ka për jetën duhet të jetë për të gjithë ne!

Motoja që vajza 26 vjeçare në karrige me rrota ka për jetën duhet të jetë për të gjithë ne!

Kjo është Jessica, 26 vjeçe nga Miami, Florida. Që kur lindi u diagnostikua me një sëmundje kockash.

 

“Nuk mund ta kuptosh që vuaj nga kjo sëmundje thjesht duke më parë. Ama po të më shikosh nga afër fare do kuptosh që e bardha e syve të mi është blu në gri. Kjo sepse sëmundja e bën të tillë, të mos duket normale si te gjithë njerëzit. Kam marrë një numër plagësh, vizitash, gjilpërash dhe ndërhyrjesh kirurgjikale. Kushedi se sa eshtra kam thyer dhe se sa operacione kam kaluar. Por kam një moto: Ji si diell dhe do e ngrohësh tokën. E kam dëgjuar kur isha adoleshente këtë shprehje dhe që atëherë e kam bërë timen. Për mua kjo do të thotë të përhapësh dashurinë dhe mirësinë tek kushdo pa gjykuar se kush e meriton e kush jo”, ka rrëfyer Jessica për “Wonderful World Pic”.