Ndërpritet transmetimi: U dëgjuan rënkime seksi gjatë fjalës së spikeres! (VIDEO) - AlpeGossip
Ndërpritet transmetimi: U dëgjuan rënkime seksi gjatë fjalës së spikeres! (VIDEO)

Ndërpritet transmetimi: U dëgjuan rënkime seksi gjatë fjalës së spikeres! (VIDEO)

Transmetimi live i një prej televizioneve locale në SHBA është ndërprerë pas shfaqjes së një audio erotike.

Në momentin që spikerja Stephania Jimenez po fliste, në transmetim janë dëgjuar rënkime të një mashkulli dhe femre të cilët po kryenin marrëdhënie seksuale.

Spikerja u ka kërkuar menjëherë falje shikuesve për incidentin në fjalë dhe ka vazhduar normalisht programacioni.

Më vonë, mësohet se zëri i mashkullit ishte i një prej punonjësve të televizionit por identiteti nuk është mësuar akoma.

Drejtuesit kanë treguar se ka nisur një hetim i brendshëm për këtë incident, që diçka e tillë të mos ndodhë më.