Nëse po kërkoni një model special për thonjtë tuaj këtë verë, ja ku e keni… – AlpeGossip
Nëse po kërkoni një model special për thonjtë tuaj këtë verë, ja ku e keni…

Nëse po kërkoni një model special për thonjtë tuaj këtë verë, ja ku e keni…

Nëse herën e fundit u është mërzitur shumë shpejt modeli i thonjve, atëherë duhet të shkoni te estetistja me një model të ri, veror dhe që nuk do t’ju mërzitet shumë shpejt.

Dhe si gjithmonë ne jemi kujdesur të sjellim tek ju disa modele ideale që t’ju kënaqet syri kur të shikoni duart tuaja.

1.Vijat e kuqe në skaje

2.Thonj me dy ngjyra

3.Me ngjyra ylberi

 

4.Me pika

5.Thonj me pamje sirene

6.Me gurë diamanti të rremë

7.Thonjtë me fruta

 

8.Me kuadrate me shumë ngjyra

9.Thonjtë shalqi

10.Thonjtë me vija të bardha e të kuqe

11.Me vija të imëta

 

12.Thonjtë me yje