NGA CELULARI, MAKINAT DHE SELFIET/ Këto janë 14 “herët e para” më të famshme në histori – AlpeGossip
NGA CELULARI, MAKINAT DHE SELFIET/ Këto janë 14 “herët e para” më të famshme në histori

NGA CELULARI, MAKINAT DHE SELFIET/ Këto janë 14 “herët e para” më të famshme në histori

Në historinë e botës, çdo gjë, dikur ndodhi për herë të parë.

Dhe, nuk po flasim vetëm për shpikjen e kompjuterit, por për selfien e parë, herën e parë që gratë u lejuan të drejtonin automjete, zemrën e parë artificiale, etj.

Një ditë, në të ardhmen, brezat tanë të ardhshëm do të shohin fotot e risive tona më të fundit teknologjike dhe do të habiten sesi janë krijuar kaq kohë më parë.

Në foto-galerinë më poshtë keni disa foto historike që tregojnë pikërisht “herën e parë”..