“NUK JAM I ASKUJT”/ Donaldi ka një thirrje për banorët: Mjaft më etiketuat si partneri i Borës – AlpeGossip
“NUK JAM I ASKUJT”/ Donaldi ka një thirrje për banorët: Mjaft më etiketuat si partneri i Borës

“NUK JAM I ASKUJT”/ Donaldi ka një thirrje për banorët: Mjaft më etiketuat si partneri i Borës

Donadi është lodhur nga etiketimet e shpeshta si partneri i Borës.

Mbasditen e sotme ai ka treguar se përcaktime të tilla duhet të ndalojnë pasi në këtë lojë ka hyrë vetëm dhe do të vazhdojë të luajë si i tillë.

’Unë nuk jam i askujt, boll më me etiketime se nuk jam ‘njeriu i Borës’, në lojë kam hyrë vetëm dhe pa sqaruar shumë gjëra nuk mund të them që jam në një lidhje’’,- tha ai.

Këtë gjë e aprovuan edhe dy konkurentët e rinj, Meridiani dhe Antonela, të cilët këmbëngulën se publiku është ende i paqartë për marrëdhënien që kanë ata të dy.

’Duhet ta qartësosh këtë gjë, në publik po të njohin si Donaldi i Borës dhe kjo gjë po e penalizon lojën tënde. Thauje njëherë e mirë dhe të qartësosh këtë gjë’’,- thanë ata.