Nuset e kanë zbuluar dashurinë e re! Jo më kot paskan hequr dorë nga vellot (FOTO) – AlpeGossip
Nuset e kanë zbuluar dashurinë e re! Jo më kot paskan hequr dorë nga vellot (FOTO)

Nuset e kanë zbuluar dashurinë e re! Jo më kot paskan hequr dorë nga vellot (FOTO)

Edhe nëse keni vendosur të jeni nuse sa më e thjeshtë dhe keni hequr dorë nga velloja ditën e dasmës, duhet të mendoni për aksesorët që do të plotësojnë paraqitjen tuaj!

Ndaj hapi i parë është të zgjedhësh modelin e flokëve për atë ditë të veçantë dhe një këshillë prej nesh, është ta mendoni më parë dhe të mos e lini modelin e flokëve në moment të fundit, pasi do të stresoheni pafund.

Menjëherë sapo vendosni nëse flokët do t’i mbash të lëshuara, të drejta, me onde apo të kapura, duhet të nisësh kërkimin për aksesorin që do t’i përshtatet më së miri fustanit dhe modelit të flokëve që keni zgjedhur!

Ndaj hidhini një sy modeleve që ju kemi renditur më poshtë!

Ndoshta ua bën zemra bam dhe frymëzoheni për këtë ditë të rëndësishme!