Pas akuzave publike/ Familja mbretërore ka një strategji të ashpër ndaj babait të Meghan – AlpeGossip
Pas akuzave publike/  Familja mbretërore ka një strategji të ashpër ndaj babait të Meghan

Pas akuzave publike/ Familja mbretërore ka një strategji të ashpër ndaj babait të Meghan

Duket se e gjithë familja i ka dal kundër Meghan Markle. Situata është rënduar edhe më tepër pas akuzave publike që babai, vëllai dhe motra kanë bërë kundrejt saj.

Kjo situatë ka shkaktuar lëvizje në Pallatin Mbretëror. Sipas burimeve pranë familjes mbretërore mësohet se po mendohet një strategji e ashpër ndaj familjarëve të Meghan për të shmangur komentet e çështjeve personale të pjesëtarëve të saj.

“Pallati mbretëror, i cili zakonisht ka një politikë të fortë për të mos komentuar çështjet personale të pjesëtarëve, tani po shqyrton një strategji më agresive lidhur me situata të ngjashme, si me babanë dhe motrën e saj. Askush nuk dëshiron ta shohë këtë të vazhdojë”- ka thënë burimi për “Entertainment Tonight”, duke mos zbuluar për çfarë bëhet fjalë konkretisht.