Pasi këngëtarja e quajti ‘lopë’, shikoni si ia kthen Rina (FOTO) – AlpeGossip
Pasi këngëtarja e quajti ‘lopë’, shikoni si ia kthen Rina (FOTO)

Pasi këngëtarja e quajti ‘lopë’, shikoni si ia kthen Rina (FOTO)

U duk sikur rivalitetin e ndante me reperen tjetër të momentit, Tayna, por jo. Pjesë e ‘lojës’ u bë edhe reperja tjetër. Madje kjo e fundit u shfaq që në fillim me sulme ndaj Rinës. Në mesin e pyetjeve që I janë bërë nga ndjëksit, dikush e pyeti edhe se çfarë mendonte për Rinën. Përgjigjia e Gjirës ka qenë e drejtepërdrejtë duke e krahasuar me lopën. Këtë e tregoi duke e shoqëruar pyetjen me foton e një lope.

Por nuk ka vonuar as përgjigjia e saj. Dikush nga ndjekësit e ka vënë në dijeni se Gjira Kajtazi e ka ofenduar dhe Rina si përgjigje publikon klipin em Feron duke vënë tehksin tek titulli i saj: “Nuk ka konkurencë’. Kështu si ka nisur, presim që loja mes repereve shqiptare të bëhet më e ashpër.