PËRDHUNOI SHOQEN E DHOMËS NË KONVIKT/ Arrestohet 19 vjeçarja, e lidhi në krevat dhe… – AlpeGossip
PËRDHUNOI SHOQEN E DHOMËS NË KONVIKT/ Arrestohet 19 vjeçarja, e lidhi në krevat dhe…

PËRDHUNOI SHOQEN E DHOMËS NË KONVIKT/ Arrestohet 19 vjeçarja, e lidhi në krevat dhe…

Një 19 vjeçare u arrestua në SHBA pasi akuzohet se përdhunoi  shoqen e dhomës, në Universitetin Susquehana.

Akuzuesja tha në padi se kishte qenë dita e fundit në atë konvikt, dhe se do të shpërngulej diku tjetër. Për këtë arsye e kishte mbushur shtratin e vet me plaçka, për t’i paketuar, ndaj ishte shtrirë te shtrati i shoqes, pasi ajo nuk kishte qenë aty.

Por kur ishte zgjuar, e kishte gjetur veten të lidhur dhe me shoqen e dhomës përsipër, e cila kishte kryer më pas akte seksuale për disa orë, shumë prej tyre të dhunshme.

19-vjeçarja Pratigya Thakur, e cila kishte ardhur nga Bronksi i Nju Jorkut, u mbajt nën arrest për ngacmim seksual.