PËRKËDHELJE DHE “SHKULJE” FLOKËSH/ FOTO: Me kë puthet kështu Arilena Ara? Një djalë biond… – AlpeGossip
PËRKËDHELJE DHE “SHKULJE” FLOKËSH/ FOTO: Me kë puthet kështu Arilena Ara? Një djalë biond…

PËRKËDHELJE DHE “SHKULJE” FLOKËSH/ FOTO: Me kë puthet kështu Arilena Ara? Një djalë biond…

Arilena Ara njihet për talentin e saj fantastik në këngë, si dhe për listën e disa hiteve që ka në repertorin personal si artiste. Por ndërkohë edhe jeta personale e saj nuk ka qenë shumë në vëmendjen medietike. Së fundmi disa foto që morën “rrjedhë virale” tregojnë se Ara ka filluar një romancë të re (ose edhe të vjetër) që ne nuk e dinim.