Shihni si mund të ripërdorni bëni me peshqirët e vjetër të dushit (FOTO) – AlpeGossip
Shihni si mund të ripërdorni bëni me peshqirët e vjetër të dushit (FOTO)

Shihni si mund të ripërdorni bëni me peshqirët e vjetër të dushit (FOTO)

Shihni sa gjëra mund të bëni me peshqirët e vjetër të dushit.
Peshqirët e dushit apo të plazhit pas disa kohësh përdorimi vjetrohen dhe ne i zëvendësojmë me të rinj. Në vend që t’i hidhni poshtë ata të vjetrit, ne do t’ju mësojmë se si t’i ripërdorni për të krijuar gjëra të tjera si:

për të pastruar pluhurat, pjatat, apo gotat
doreza për të kapur tepsitë apo tenxheret e nxehta
si xhepore për të vendosur furçën, pastën e dhëmbëve dhe briskun kur udhëtojmë
si tapete për dushin
si trasta për të blerë ushqime
si gushore për fëmijët e vegjël
si robdëshambër plazhi për fëmijët e vegjël
si shtroja për kafshët shtëpiake
si dorashkë për scrub