Shihni si të përgatisni fruta të thata në shtëpi – AlpeGossip
Shihni si të përgatisni fruta të thata në shtëpi

Shihni si të përgatisni fruta të thata në shtëpi

Një mënyrë e thjeshtë për të shijuar benefitet e frutave të thata…

Frutat e thata përveçse të shijshme dhe mund të shijohen në çdo stinë, janë të përqendruara në nutrientë të dobishëm për shëndetin. Frutat e thata të blera në market, shpesh fshehin sasi të larta sheqeri jo-organik i përdorur gjatë konservimit të tyre, kështu që një zgjedhje e zgjuar do të ishte përgatitja e tyre në shtëpi, nga fruta të freskëta e pa konservues.

Në videon e mëposhtme do të mësoni si të përgatisni mollë të thata. Mjafton të ndiqni me kujdes hapat e videos, t’i shtroni ato në një sipërfaqe ku nuk prekin me njëra tjetrën, ti mbani të mbuluara dhe ditën tjetër do të shijonin mollë krokante dhe të shijshme.