SHOKUSE/ Moderatori shqiptar i thotë LIVE të ftuarës: Më vjen të mbush duart me ty – AlpeGossip
SHOKUSE/ Moderatori shqiptar i thotë LIVE të ftuarës: Më vjen të mbush duart me ty

SHOKUSE/ Moderatori shqiptar i thotë LIVE të ftuarës: Më vjen të mbush duart me ty

E ftuar në “Një kat më lart” sot ishte gazetarja e njohur dhe e shumë komentuar për faktin që flet gjithnjë pa dorashka dhe që tërheq vëmendjen me deklaratat e saj, Dasara Karaiskaj.

“Nëse e shikon një mashkull që të eksiton e ngacmon? Mund t’i prekësh ti **** një mashkulli në club?”, e pyeti Ermal Peçi Dasarën.

“Jo i kam lënë këto gjëra, s’kam më moshë për këtë punë, jam pjeshkë e vyshkur”, u përgjigj Dasara.

“Të vjen të mbushësh duart? siç më vjen mua të mbush duart me ty”, i tha Ermal Peçi.

“S’ka ndodhur kurrë. Nëse më pëlqen filloj flirtoj në atë kuptimin interesant të fjalës, por këto kanë qenë përpara martesës”, tha Dasara Karaiskaj.