Sonila Meço qenka XHELOZE madhe: Çfarë nuk do të jepja të dëgjoja çfarë po... (FOTO) - AlpeGossip
Sonila Meço qenka XHELOZE madhe: Çfarë nuk do të jepja të dëgjoja çfarë po… (FOTO)

Sonila Meço qenka XHELOZE madhe: Çfarë nuk do të jepja të dëgjoja çfarë po… (FOTO)

Moderatorja e njohur e ekraneve shqiptare Sonila Meço prej kohësh është larguar disi nga televizioni. . Pavarësisht kësaj, fotot krah njerëzve më të dashur nuk janë të rralla për të, por kjo e sotmja është më e veçanta. Ajo ka zgjedhur të ndajë një moment nga një ditë pushimi me familjen e saj. Në qendër të fotos janë bashkëshorti i saj dhe vajza në një nga ato momente ku baba-bijë i kushtojnë vëmendje vetëm njëri-tjetrit. Duket që diçka po flasin mes tyre. Pikërisht këtë kuriozitet do të shuajë edhe Sonila e cila shkruan: “Ç’nuk do jepja ta di për çfarë diskutojnë kur nuk jam unë aty, këta të dy…!”