TË AKTIVIZOJË BANORËT/ Tani ngarkohet me një mision nga “Vëllai i Madh” – AlpeGossip
TË AKTIVIZOJË BANORËT/ Tani ngarkohet me një mision nga “Vëllai i Madh”

TË AKTIVIZOJË BANORËT/ Tani ngarkohet me një mision nga “Vëllai i Madh”

Një nga banorët është ngarkuar këtë mbasdite me një mision.

“Vëllai i Madh” i ka kërkuar Tanit të mbajë banorët sa më aktiv.

Ai nuk duhet t’i lërë ata ulur për më shumë se 5 minuta.

Është në dorën e balerinit se çfarë mënyrash do të gjejë që të përmbushë këtë detyrë.

Misioni nisi në orët e para të pasdites dhe do të vazhdojë derisa banorët të bëhen gati të flenë.