THEU PJATAT NË MES TË EMISIONIT/ Renato Mekollit nuk “ia ndjen” fare. Publikon VIDEON duke… – AlpeGossip
THEU PJATAT NË MES TË EMISIONIT/ Renato Mekollit nuk “ia ndjen” fare. Publikon VIDEON duke…

THEU PJATAT NË MES TË EMISIONIT/ Renato Mekollit nuk “ia ndjen” fare. Publikon VIDEON duke…

Disa ditë më parë në media bëri bujë emisioni Hell’s Kitchen, e pikërisht prej sjelljes arrogante të drejtuesit të tij, Renato Mekollit.

Një “lum kritikash” vërshoi në rrjete sociale ku të gjithë kritikonin sjelljen e pajustifikueshme të Renatos.

Ndër to tërhoqi vëmendje edhe reagimi i Zonjës Tefta e cila njihet si “mjeshtrja e kuzhinës” e cila shprehte pakënaqësinë ndaj sjelljes së drejtuesit.

Renato Mekolli nuk ka reaguar aspak ndaj këtyre kritikave dhe në rrjete sociale ka reklamuar punën e tij si gjithnjë.

Ditën e djeshme,për të promovouar punën në emision,ai ka shpërndarë një video përmbledhëse të puntatës së ardhshme ku ka edhe sërish sekuenca të reagimit të tij të “ashpër” ndaj konkurentëve dhe mesa duket atij nuk i bën përshtypje fare por vazhdon ta publikojë sikur nuk ka ndodhur asgjë…