“Turkvision Song Contest 2018”, Shqipëria dhe Kosova përfaqësohen denjësisht nga këngëtaret e mirënjohura – AlpeGossip
“Turkvision Song Contest 2018”, Shqipëria dhe Kosova përfaqësohen denjësisht nga këngëtaret e mirënjohura

“Turkvision Song Contest 2018”, Shqipëria dhe Kosova përfaqësohen denjësisht nga këngëtaret e mirënjohura

“Turkvision Song Contest 2018” do të jetë koncerti i katërt i realizuar në Turqi pas dy vitesh shkëputje. Pjesë e tij janë 50 shtetet të cilët kanë influencë turke, në popullsi gjuhë apo tradita. Shtetet kanë filluar të konfirmojnë pjesëmarrjen dhe përfaqësueset e Kosovës dhe Shqipërisë janë vendosur. Shqipëria do të përfaqësohet nga këngëtarja Eneda Tarifa e cila bëhet kështu këngëtarja e parë e cila përfaqëson një shtet në ‘Eurovision Song’ dhe në ‘Turkvizion’. Ndërsa përfaqësuesja për Kosovën është zgjedhur këngëtarja e mirënjohur Leonora Jakupi.