VAJZA/ Sekreti për të zhdukur celulitin qëndron te këto 4 ushtrime – AlpeGossip
VAJZA/ Sekreti për të zhdukur celulitin qëndron te këto 4 ushtrime

VAJZA/ Sekreti për të zhdukur celulitin qëndron te këto 4 ushtrime

Të luftosh celulitin është e vështirë, por jo plotësisht e pamundur. Veç ushqimit të shëndetshëm, sporti është shumë i dobishëm për të arritur qëllimin tuaj. Lidhur me dietën, që duhet të ndiqni ekspertët sugjerojnë të kufizoni kripën dhe yndyrën, si dhe të pini shumë ujë ose çaj bimor.

Këtu janë 4 ushtrime për të luftuar celulitin: 1.Vrapi lufton celulitin- Vrapimi është një sport që mund të praktikohet për të luftuar celulitin. Madje edhe gjysmë ore ecje e shpejtë në këmbë në ditë, me të vërtetë mund t’i bëjë shumë mirë shëndetit tuaj. 2.Noti lufton celulitin- Noti ndihmon shumë për të luftuar celulitin pasi vë çdo muskuj në lëvizje.

3.Aerobia lufton celulitin- Ndiqni një klasë aerobie në palestër dhe do të dalloni menjëherë ndryshimin. 4.Pedalimi lufton celulitin- Edhe përdorimi i biçikletës lufton celulitin. Pasi duke pedaluar, sidomos pjesa e kofshëve dhe e barkut është në aktivitet maksimal fizik.