“VETËM EKRANI TË PROMOVON”/ Monika dhe Sheila bisedojnë mbi vështirësitë e një artisti – AlpeGossip
“VETËM EKRANI TË PROMOVON”/ Monika dhe Sheila bisedojnë mbi vështirësitë e një artisti

“VETËM EKRANI TË PROMOVON”/ Monika dhe Sheila bisedojnë mbi vështirësitë e një artisti

Teksa vëmendja e tyre është të përgatisin rakinë, Monika dhe Sheila po shfrytëzojnë pak kohën për të diskutuar mbi sfidat në karrierën e një artisti shqiptar.

Të brendshme në botën e artit, ato i kanë treguar njëra-tjetrës vështirësitë e promovimit të artit të tyre.

“Është shumë e vështirë, në art e vetmja gjë që mund të të promovojë është ekrani“,- tha Sheila.
Këtë gjë e aprovoi nga ana tjetër edhe Monika teksa pranoi se ekrani është e vetmja katapultë për karrierën e një artisti.