Bashkëshortja e tij shtatzënë, Erion Veliaj flet për fëmijën: Shpresoj që çuni i vogël të… – AlpeGossip
Bashkëshortja e tij shtatzënë, Erion Veliaj flet për fëmijën: Shpresoj që çuni i vogël të…

Bashkëshortja e tij shtatzënë, Erion Veliaj flet për fëmijën: Shpresoj që çuni i vogël të…

Ditën e sotme ka nisur në sheshin “Nënë Tereza” truneu i përvitshëm i Rally Albania. I pranishëm në hapje ishte edhe kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj.

Në fjalën hapëse të tij Veliaj ka folur dhe për fëmijën që pret me bashkëshortjen Ajola Xoxa

“Shpresoj që çuni i vogël të lindë shëndoshë e mirë, por po e lashë me Edvin Kasimatin dhe me Juli Dhame, do përfundojë këtu dhe do vijmë unë me Ajolën kur të jetë mosha ime, duke e tërhequr zvarrë për në shtëpi. Po e çova në këto drejtimet e tjera, besoj se do t’i futet dhe ai angazhimit publik. Por me një xhaxha si Kasimati dhe nje halle si Juli, them që në këto ambjente do ta shihni shumë shpejt”, tha Veliaj.