“BOSAT E INSTAGRAMIT/ Ja kush e kryeson listën dhe sa paguhen për një postim – AlpeGossip
“BOSAT E INSTAGRAMIT/ Ja kush e kryeson listën dhe sa paguhen për një postim

“BOSAT E INSTAGRAMIT/ Ja kush e kryeson listën dhe sa paguhen për një postim

Që Instagrami është kthyer në biznes dhe mjaft fitimprurës madje, ky nuk është lajm i ri as në Shqipëri. Po në botë? Atje bëhet nami.

Për të tretin vit shoqëria Hopper HQ ka bërë klasifikimin e atyre që fituan më shumë nga postimet në Instagram dhe listën e gjeni më poshtë nga i dhjeti tek i pari, më i paguari.

Justin Bieber, 722 mijë dollarë për postim

Neymar Da Silva, 722 mijë dollarë për postim

Taylor Swift, 748 mijë dollarë për postim

Beyonce, 785 mijë dollarë për postim

Dëayne Johnson, 882 mijë dollarë për postim

Selena Gomez, 886 mijë dollarë për postim

Kim Kardashian 910 mijë dollarë për postim

Cristiano Ronaldo 975 mijë dollarë për postim

Ariana Grande, 996 mijë dollarë për postim

Kylie Jenner, 1,266,000 dollarë për postim

*Ky post u përshtat nga repubblica.it dhe është realizuar nga Fabjola Hije – TI