CILËN DO MË SHUMË NËNËN APO ANITË? Ramush Haradinaj preket live në emision - AlpeGossip
CILËN DO MË SHUMË NËNËN APO ANITË? Ramush Haradinaj preket live në emision

CILËN DO MË SHUMË NËNËN APO ANITË? Ramush Haradinaj preket live në emision

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ishte i ftuar sot në “Piter Pan” ku kishte ardhur së bashku me gruan e tij, Anita Haradinaj e cila e priste në prapakuinta.

Sapo Haradinaj hyri në studio, Alketa i drejtoi pyetjen që do t’ia bënte Anita nëse do ta kishte të ftuar të saj: “Cilën do më shumë, Anitën apo nanën?”

“Nanën”, u përgjigj menjëherë Haradinaj dhe shpjegoi arsyen.

“E dua edhe Anitën, shumë, shumë, por nana ka mbetur pa babën tash, kështu që po i jap më shumë dashni asaj”, u shpreh i prekur Haradinaj.