DITËLINDJET E 10 GUSHTIT/ KUSH FESTON SOT? Nga Kylie Jenner tek…(FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 10 GUSHTIT/ KUSH FESTON SOT? Nga Kylie Jenner tek…(FOTO)

DITËLINDJET E 10 GUSHTIT/ KUSH FESTON SOT? Nga Kylie Jenner tek…(FOTO)

Data shënon 10 gusht dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre. Por më parë le të njihemi me karakteristikat e tyre

Ata janë të sigurt në njerëz të aftë, të cilët kanë një aftësi për të udhëhequr nga përpara. Kjo shpjegon se pse njerëzit e lindur më 10 gusht bëjnë liderë të mëdhenj. Ata janë gjithashtu të shkëlqyeshëm në njerëzit frymëzues dhe motivues. Ndërkohë që ndjenja e vetëvlerësimit luan një rol thelbësor, është personaliteti i tyre simpatik dhe sjelljet miqësore miqësore që tërheq njerëzit drejt tyre. Megjithëse këta njerëz janë entuziastë, ata kanë tendencë për të marrë edhe dembelët. Dominimi vjen gjithashtu natyrshëm për ata që kanë lindur më 10 gusht. Nëse e njëjta gjë kontrollohet dhe përdoret në mënyrë pozitive, individët e lindur në këtë datë kanë aftësinë për t’u bërë flasin për qytetin.

Kylie Jenner (Modele)

Antonio Banderas (Aktor)

Brenton Thwaites  (Aktor)

Angie Harmon (Modele)

Michael Bivins (Këngëtar)

Lee Sung-kyung (Modele)

Don Swayze (Aktor)

Rosanna Arquette (Aktore)

Javier Zanetti (Futbollist)

Andre Drummond (Basketbollist)