DITËLINDJET E 11 JANARIT/ Njihuni me VIP-at që festojnë sot. Nga këngëtarja e njohur tek… (FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 11 JANARIT/ Njihuni me VIP-at që festojnë sot. Nga këngëtarja e njohur tek… (FOTO)

DITËLINDJET E 11 JANARIT/ Njihuni me VIP-at që festojnë sot. Nga këngëtarja e njohur tek… (FOTO)

Disa karakteristika për të lindurit e datës 11 Janar: 

Personaliteti

 

 

Filozofia shënon personalitetin tuaj. Ju keni menduar gjithmonë për atë që është përtej asaj që sytë mund të shohin.

Ju jeni një qenie e jashtëzakonshme. Aftësia juaj e çuditshme për të përfunduar qëllimet tuaja me vendosmëri dhe qëndrim të përulur komandon respektin e të tjerëve.

Jeni i dashur, i mençur dhe shumë i përkushtuar.

 

Miqesia dhe Dashuria
” Gjatë kësaj kohe, ju do të jeni në gjendje të shprehni veten si kurrë më parë në çështjet e dashurisë dhe romancës. Mendimet dhe idetë do të vijnë tek ju me lehtësi.
” Ju në përgjithësi gjeni shokë që ndajnë interesin tuaj. Besnikëria është çelësi për një marrëdhënie të shëndetshme shoqërore.
” Ju tentoni t’i vendosni të tjerët para nevojave tuaja personale. Ju jeni një bekim për të tjerët në kohën e tyre të nevojës.
” Ju vendosni shumë përgjegjësi në shpatullat tuaja. Jeni të përkushtuar ndaj familjes dhe miqve tuaj.

 

Karriera
” Në biznes, partnerët për njerëzit me ditëlindje Bricjapi zakonisht e vlerësojnë kolegun që do të ngrihet për veten. Ju keni fituar respektin e tyre. Ju gjithashtu keni aftësinë për të kuptuar dhe rregulluar gabimet si dhe jeni i hapur ndaj çdo kritike.

 

” Përqendrimi është suksesi juaj në rrugën e karrierës. Jini të gatshëm për një udhëtim të lirë ose për një mundësi biznesi. Lëreni intuitën tuaj t’ju udhëzojë. Aftësitë organizative tuaja do të jenë të dobishme gjatë kohës që ju bëni këto plane.

 

Shendeti

Ju punoni shumë për të ruajtur zakone të shëndetshme.

Ju e doni veten. Por ka gjasa që mund të vuani nga simptoma të vogla të depresionit. Jini të kujdesshëm ndaj asaj që ndodh rreth jush pasi jeni një natyrë e ndjeshme dhe e ndikueshme.

Numrat tuaj me fat janë: Numri 2 & Numri 3

Ngjyrat fatsjellese: Kafe & E Zezë

Ditë me fat: E Hënë & E Shtunë

Guri i Lindjes: Garnet

Por përveç karakteristikave, AlpeNews.al do t’ju njohi edhe me disa prej figurave të famshme botërore që festojnë ditëlindjen ditën e sotme:

Rachel Riley, 32 ( Prezantuese)

Mary J. Blige, 47 (Këngëtare)

 

Marc Blucas, 46 (Aktor)

Matteo Renzi, 43 ( Ish Kryeminister i Italis)

Jamelia (Këngëtare, Modele)