“FAMILJA E MADHE…”/ Donaldi sapo falenderoi të gjithë ata që i urojnë rikthimin me Borën – AlpeGossip
“FAMILJA E MADHE…”/ Donaldi sapo falenderoi të gjithë ata që i urojnë rikthimin me Borën

“FAMILJA E MADHE…”/ Donaldi sapo falenderoi të gjithë ata që i urojnë rikthimin me Borën

Të gjithë po spekulojnë se Donaldi po kërkon një rikthim me Borën sidomos pas këngës së tij të fundit “Nuk je”, ku fjalët i përshtateshin historisë së tyre dhe deklaratës së tij të fundit ku shprehej se i ka kërkuar falje e po pret me ndihmën e diellit dhe kohës “Bora të shkrihet”.

Donaldi sapo falenderoi të gjithë ata që i urojnë rikthimin

E fansat që urojnë një rikthim të tyre janë të shumtë, madje duke hapur llogari në Instagram me emrat “Bora – Donald”.

Donaldi sapo falenderoi të gjithë ata që i urojnë rikthimin

Një video ku renditen gjithë këto faqe, Donaldi e ka postuar në Instastory duke i falenderuar të gjithë.

Donaldi sapo falenderoi të gjithë ata që i urojnë rikthimin

“Po, po, po familje e madhe, ju dua”, shkruan ai.