HOROSKOPI DHE VIP-AT/ Tani që e dini se Alban Skënderaj është një “dash” do ti kuptoni më mirë baladat – AlpeGossip
HOROSKOPI DHE VIP-AT/ Tani që e dini se Alban Skënderaj është një “dash” do ti kuptoni më mirë baladat

HOROSKOPI DHE VIP-AT/ Tani që e dini se Alban Skënderaj është një “dash” do ti kuptoni më mirë baladat

Alban Skënderaj është padyshim një ndër këngëtarët më të mirë shqiptar i cili me anë të baladave ka rrëmbyer zemrën e  çdo të dashuruari.

Albani i përket shenjës së Dashit në horoskop prandaj me këmbënguljen dhe optimizmin do ja dalë gjithmonë të ketë sukses dhe këto janë karakteristikat që an bindin.

Në përgjithësi “Binjakët”  janë njerëz te ftohtë dhe të rezervuar por me ata qe zgjedhin ti kenë në jetë tregohen pasionant dhe sensual dhe në këtë aspekt kush më mirë se Albani na bind. Dhe pse gjithmonë tregohet i rezervuar në intervista gjithmonë këngëtari na befasuar me dedikimet romantik ndaj Miriamit.
Shenja e dashit karakterizohet nga gjallëria dhe fantazia  tani en e kuptojm pse tekset e këngëve të autorit janë aq të goditura dhe të preferuara. Miriami na ka zbuluar në një dalje publike se Albani ka shumë fantzai dhe vullnet për të realizuar tekste të mirëfillta.
Dhe nëse do ta përshkruanim Alban Skënderaj si një dash me tre karakteristika tipike do të ishin: këmbëngulja, optimizmi dhe besnikëria. Pranaj Miriam je një femër me fat!