JO VETËM LARGIME/ Ekipi i spikerëve të TCH plotësohet me rikthimin e Monika Stafës – AlpeGossip
JO VETËM LARGIME/ Ekipi i spikerëve të TCH plotësohet me rikthimin e Monika Stafës

JO VETËM LARGIME/ Ekipi i spikerëve të TCH plotësohet me rikthimin e Monika Stafës

Gazetarja e mirënjohur Monika Stafa i bashkohet ekipit të Top Channel pas një shkëputje gati dy vjeçare.

Pas largimit të Denisa Pashollit dhe dorëheqjes së zyrtarizuar tashmë të spikerave Arlind Isa dhe Juli Krisafi, Stafa do të kthehet në studion e lajmeve përkrah kolegeve Beti Njuma dhe Genta Popa, figura tanimë të qëndrueshme të redaksisë së informacionit në Top Channel.