“NËN LËKURË PËR JETË”/ Kush janë VIP-et që GDHENDËN në trup emrat e fëmijëve të tyre (FOTO) – AlpeGossip
“NËN LËKURË PËR JETË”/ Kush janë VIP-et që GDHENDËN në trup emrat e fëmijëve të tyre (FOTO)

“NËN LËKURË PËR JETË”/ Kush janë VIP-et që GDHENDËN në trup emrat e fëmijëve të tyre (FOTO)

Format e mënyrat e shprehjes së dashurisë janë nga më të ndryshme por një ndër më bashkëkohoret janë edhe tatuazhet.Edhe pse kërkojnë një guxim të madh për tu bërë pasi është jashtëzakonisht e vështirë të hiqen pa lënë shenjë, sërish numri I personave që nuk ngurojn ti bëjnë është goxha I madh.

Edhe në Shqipëri, vipat përpiqen të realizojnë “vepra” nga më të veçantat në trupin e tyre por ajo që kurrë nuk del nga moda janë shkrimi I emrave të personave më të dashur në lëkurë.

Kështu prindërit tanë të shobizit nuk ngurojnë aspak të ndërrmarrin këtë iniciativë për të pasur nën lëkurën e tyre përjetë emrat e fëmijëve dhe Alpenews.al ju njeh me disa prej tyre:

Drenusha Latifi duke bërë tatuazh emrin e së bijës:

Rezarta Shkurta bën tatuazh emrin e së bijës:

Aurela Gaçe bën tatuazh emrat e vajzave të saj të cilin e shkruajti vetë vajza e madhe:

Rudina Dembacaj dhe tatuzhet e saj të cilët kanë përkatësisht emrin e mbesës dhe vajzës së saj:

/AlpeNews.al