NUK KENI NEVOJË PËR ARKITEKT/ Ja si të krijoni vetë një kënd arti në shtëpi – AlpeGossip
NUK KENI NEVOJË PËR ARKITEKT/ Ja si të krijoni vetë një kënd arti në shtëpi

NUK KENI NEVOJË PËR ARKITEKT/ Ja si të krijoni vetë një kënd arti në shtëpi

Të krijosh një faqe muri me piktura në shtëpi është më e lehtë nga sa mendohet. Mjafton të dini të bashkoni pjesët e duhura të arrit.

Një mur me piktura është një mënyrë unike për të shfaqur vepra arti por edhe për ta bërë shtëpinë më moderne dhe më të bukur. Nuk keni nevojë për idetë apo praninë e një arkitekti apo interior designer pasi ju mund ta bëni atë vetë.
1. Gjeni një copë dhe thureni gërshet, më pas ngjiteni në një kornizë të madhe fotosh.
2. Merrni copa apo pëlhura të endura dhe vendosni në një kornizë. Kjo foto shton cilësinë dhe luksin në shtëpi.
3.Zgjidhni një përzierje metalesh në kornizat që përdorni.
4.Luaj me ngjyrat e panoramave dhe objekteve të tjera të shtëpisë.
5.Përfundoni artin tuaj duke shtuar aksesorë plotësues.
Shikoni videon e mëposhtme për të parë të gjitha këshilla në veprim.