Regjisori i klipit më të ri të Jonida Maliqit ”N’Errësirë” jep DETAJE: Më ka lajmëruar që… – AlpeGossip
Regjisori i klipit më të ri të Jonida Maliqit ”N’Errësirë” jep DETAJE: Më ka lajmëruar që…

Regjisori i klipit më të ri të Jonida Maliqit ”N’Errësirë” jep DETAJE: Më ka lajmëruar që…

Sot në emisionin radiofonik IN Traffic ishte i ftuar modeli, regjisori dhe DJ,Donald Braho (DABÓ). Donald Braho është regjizori që ka bërë klipin e Jonida Maliqit dhe ka treguar detaje të cilat nuk i dinim lidhur me klipin.

Një detaj që ne nuk e dinim është se ajo e ka lajmëruar që para 2 vjetësh për të realizuar këtë klip, pasi Donaldi nuk pëlqen të bëjë një punë shpejt, nëse vetë nuk është i bindur.