UDHËRRËFYES PËR SEKS ORAL/ Ja çfarë duan femrat në të vërtetë – AlpeGossip
UDHËRRËFYES PËR SEKS ORAL/ Ja çfarë duan femrat në të vërtetë

UDHËRRËFYES PËR SEKS ORAL/ Ja çfarë duan femrat në të vërtetë

Merrni iniciativën

Seksi oral nuk është më vetë paralojë, shpjegon Ian Kerner, këshilltare e seksit dhe autore e She Comes First.

 

Vetëm 43 për qind e femrave mund të përjetojnë orgazëm përmes penetrimit, prandaj për t’i përmbushur nevojat e saj duhet të përdorni edhe gojën…

Mos filloni menjëherë me klitoris. Putheni afër klitorisit dhe ngacmojeni atë, përgatiteni për shfaqjen kryesore.

Bëhuni fleksibil

Duke eksperimentuar se çfarë i pëlqen asaj dhe duke e eksploruar trupin e saj, ju do të fokusoheni më shumë në rrugëtimin sesa në orgazmën.

Gjithashtu, duhet të mbani mend se meshkujt duhet t’i mbajnë thonjtë e pastër dhe të prerë. Veç kësaj, femrat e duan një mashkull me higjienë të mirë të gojës, prandaj pastroni dhëmbët para se ta kënaqni të dashurën tuaj.

Filloni ngadalë dhe përfundojeni fuqishëm

Eksitimi është një proces.

Në përgjithësi, duhet të filloni ngadalë dhe me delikatet. Gjatë procesit, duhet të aplikoni më shumë presion dhe më shumë stimulim.

Çfarë mund të mos ketë kryer punë në fillim, mund të kryej punë për të në fund.

Gabimi më i zakonshëm është se meshkujt fillojnë shumë fuqishëm, prandaj është e rëndësishme të përgatitni vulvën e saj para se të fokusoheni në klitoris.

Posa të kenë kaluar ca minuta, futni gishtat në vagjinën e saj për t’ia stimuluar pikën G (e cila gjendet në dy inçët e parë të vagjinës), ndërkohë që me maje të gjuhës i bëni masazh klitorisit të saj.

Duhet të mbani mend se gjatë kohës kur gjuha juaj është në klitoris, shumë femra preferojnë që ta lëvizni kokën para dhe prapa, sikur të thoni “po”.