“A DO E FALJE TRADHËTINË?” Dojna nuk mund të ishte më e qartë se kaq: Kur ti lidh jetën me dikë… – AlpeGossip
“A DO E FALJE TRADHËTINË?” Dojna nuk mund të ishte më e qartë se kaq: Kur ti lidh jetën me dikë…

“A DO E FALJE TRADHËTINË?” Dojna nuk mund të ishte më e qartë se kaq: Kur ti lidh jetën me dikë…

Dojna Mema është shumë aktive në rrjete sociale, ku së fundmi ka bërë një bisedë virtuale me ndjekësit. Një prej tyre e ka pyetur nëse do e falte tradhtinë dhe moderatorja është treguar shumë e prerë në përgjigjen e saj.

'A do e falje tradhtinë?', Dojna nuk mund të ishte më e

“A do ta falje tradhtinë? Jo thjesht seksuale. Është më tepër se aq”, i ka shkruar ndjekësi/ndjekësja.

'A do e falje tradhtinë?', Dojna nuk mund të ishte më e

“E di çfarë? Jo nuk e mendoj. Kur ti lidh jetën me dikë ai të bëhet familje dhe familja nuk të tradhton. Nëse ndodh nuk është e tillë”, është përgjigjur Dojna.

'A do e falje tradhtinë?', Dojna nuk mund të ishte më e

'A do e falje tradhtinë?', Dojna nuk mund të ishte më e

'A do e falje tradhtinë?', Dojna nuk mund të ishte më e