E ADHUROJNË “TRADHËTINË”/ Këto janë tri shenjat e horoskopit që kanë dëshirë të zgjedhin më shumë partnerë… – AlpeGossip
E ADHUROJNË “TRADHËTINË”/ Këto janë tri shenjat e horoskopit që kanë dëshirë të zgjedhin më shumë partnerë…

E ADHUROJNË “TRADHËTINË”/ Këto janë tri shenjat e horoskopit që kanë dëshirë të zgjedhin më shumë partnerë…

Ata, thjesht, adhurojnë të tradhtojnë, madje nuk e bëjnë këtë për shkak se janë të këqij, por natyra u është e tillë që nuk mund të kenë vetëm një dashuri. Shpresojmë sinqerisht që i dashuri juaj nuk bën pjesë në këtë regjistër, mirëpo nuk është e tepërt ta verifikoni. Këto tri shenja horoskopi kanë dëshirë të zgjedhin më shumë partnerë…

Binjakët- Binjakët nuk e duan rutinën, mirëpo nëse në lidhje ndiejnë që po i afrohen asaj kategorie, pa problem do të kërkojnë diçka të re te ndokush tjetër. Ndërsa deshtë janë të drejtpërdrejtë.

Akrepi- Akrepat janë qenie shumë se ksu ale dhe dëshirojnë të përhapin dashurinë kurdo që u ofrohet mundësia, ndërkaq kjo më së shpeshti do të thotë edhe që do ta përhapin midis njerëzve me të cilët nuk janë në lidhje. Shigjetari- Shigjetarët nuk munden ta imagjinojë jetën pa se ks. Do të bëjnë tra dhti, jo për shkak të emocioneve, por ekskluzivisht udhëhiqen nga libidoja. Shigjetarët nuk e shikojnë tra dhtinë si akt amo ral, por si sport të cilin thjesht patjetër duhet ta praktikojnë kohë pas kohe.