HOROSKOPI DHE VIPAT/ Klajdi Haruni një “BINJAK” i talentuar por modest (FOTO) – AlpeGossip
HOROSKOPI DHE VIPAT/ Klajdi Haruni  një “BINJAK” i talentuar por modest (FOTO)

HOROSKOPI DHE VIPAT/ Klajdi Haruni një “BINJAK” i talentuar por modest (FOTO)

Klajdi Haruni është një nga këngëtarët më të pëlqyer në muzikën shqiptare.

Në horoskop ai përket shenjës së binjakëve.

Ne do ju tregojmë më poshtë karekteristikat që e bëjnë atë një binjak të vërtetë.

Binjakë janë argëtues dhe tërheqës, karaketistika që Klajdi I shfaq në çdo dalje të tij apo edhe nëpërmjet këngëve. 

Karekteristikë tjetër e binjakëve është thjeshtësia, dhe kjo është njëkohësisht edhe pikë e fortë e Klajdit, gjithmonë i qeshur dhe i çiltër ai di si t’i rrëmbejë zemrat e publikut.

N

Karekteristikë tjetër e binjakëve është gjallëria  e tyre, ku Klajdi e shohim gjithmonë me shoqërinë dhe gjithmonë energjik.

Së fundmi një binjak si Klajd Haruni që talentin e kombinon me thjeshtësinë do arrijë gjithmonë të jetë i suksesshëm.

J

/AlpeNews.al