Ndryshohen rolet në shtëpinë e Lorik Canës. Vjehrra zë brumin, nusja bën sehir (FOTO) – AlpeGossip
Ndryshohen rolet në shtëpinë e Lorik Canës. Vjehrra zë brumin, nusja bën sehir (FOTO)

Ndryshohen rolet në shtëpinë e Lorik Canës. Vjehrra zë brumin, nusja bën sehir (FOTO)

Si ka qenë njëherë e një kohë e si ndodh sot. Nëse vite më parë vjehrra gëzonte kur merrte nusen e djalit në shtëpi se më në fund do kishte me kë ta bënte autoritaren, tani s`ka më dhe sa mirë. Ikën kohët kur nuset viheshin në provë për të zënë brumin e për të bërë byrekun.

Ja dhe Monica e Lorikut ka bërë sehir një grua që ka zënë brumin e po gatuante diçka të mirë. Duhet të jetë nëna e Lorikut, vjehëra e saj. Dhe Monica, si një nuse e mirë e si shumë prej nesh, nuk mund të bënte më tepër veçse ta filmonte. Hap pas hapi na e tregoi procesin dhe me siguri tani që i qëndroi në kokë e mësoi edhe se si bëhet.