“NUK JAM ME ILIRIN”/ Befason Gilberta: S’do rrimë mbyllur, jam e lirë dhe po shijoj… – AlpeGossip
“NUK JAM ME ILIRIN”/ Befason Gilberta: S’do rrimë mbyllur, jam e lirë dhe po shijoj…

“NUK JAM ME ILIRIN”/ Befason Gilberta: S’do rrimë mbyllur, jam e lirë dhe po shijoj…

Gilberta dhe Iliri dolen çift nga Përputhen +40, por duket se rrugët e tyre janë ndarë, pas një verë të nxehtë që kanë kaluar së bashku.

Teksa ka bërë një vizitë në Kosovë, ajo është pyetur nëse është me Ilirin. Por Gilberta ka befasur, pasi shkruan se është e lirë dhe po shijon verën, duke shtuar aludimet se ata mund të jenë ndarë.

 ‘Jo nuk jam me Ilirin. Jam e lirë e po shijoj verën. E vërteta, e hapur e kthjellët, jeta kjo është. S’do rrimë mbyllur me frikën e lëndimit, njerëzit shprehin atë që po jetojnë në atë fazë dhe ne kemi ose jo fatin t’i njohim, ne mësojmë, përjetojmë, gjallë jemi. Kjo është jeta. E vijojmë para. Kush do na shoqëron’ – ka deklaruar ajo.

“Nuk jam me Ilirin”/ Befason Gilberta e Përputhen +40:“Nuk jam me Ilirin”/ Befason Gilberta e Përputhen +40:“Nuk jam me Ilirin”/ Befason Gilberta e Përputhen +40: